Mijn gidsen

Zonder hen geen succes.

Yvonne Tupker geeft mijn opdrachtgevers een stem bij het maken van toekomstverhalen. Wij geloven dat leiderschap altijd begint in de toekomst, nergens anders.

Gerard van den Berg heb ik het vak Arctic-gids mogen leren. Nu zijn we partners en organiseer ik al mijn Trusted Guide programma’s in de natuur met hem.

Wytze Veenstra, mijn partner in crime om mijn en inmiddels onze workshops, trainingen, heisessies of hoe je het ook noemen wilt visueel te ondersteunen. Zowel online als fysiek werken wij veel samen.

Bram Birkhoff is de bedenker van “gids op het werk en gids in de natuur” en de creatieve geest achter mijn website en filmpjes.

David Boix is een ervaren berggids (Mountain Leader) die ik heb leren kennen tijdens mijn Arctische opleiding in 2017 . Nu werken we samen en is hij mijn steun en toeverlaat als ik tochten organiseer in de bergen.

Caroline van den Berg laat teams spelen, dat geeft energie, plezier en verbinding. Het is belangrijk om (samen-) werken serieus te nemen en daarin mag spelen niet ontbreken.

Matthijs van den Berg brengt een "frisse blik". Zo belangrijk om iemand naast je te hebben die je scherp houdt, van mag leren en wie je kennis mag overdragen in het belang van generaties na ons.

Lisette Horbeek brengt energie in beweging, laat voelen niet meer zo spannend zijn. Heel bevrijdend om te ervaren dat balans van binnen en buiten zo dichtbij kan zijn

Malu Hilverink is niet alleen een allround professional, zij is vooral een heel "blij" mens. Ik durf met recht te beweren dat daar waar blijdschap en bezieling ontbreekt haar aanwezigheid verandering brengt.