Leiderschaps­expedities op de werkplek

Leer jezelf en elkaar coachen.
En maak een waardevolle verbinding.

Verbinding is het magische woord. Tussen collega’s onderling. Maar ook tussen afdelingen of bijvoorbeeld het MT en de werkvloer. Dwars door de hiërarchie heen.

Door het ontwikkelen van een gemeenschappelijke taal voor leiderschap. Een taal die het mogelijk maakt voor je collega’s elkaar te coachen, feedback te geven, te helpen en inspireren.

Gedurende de reis word je teruggeworpen op jezelf. Toch sta je er niet alleen voor. Je leert namelijk ook samenwerken met de andere deelnemers onder uitzonderlijke omstandigheden. Zij staan voor dezelfde uitdaging als jij. Hoe je met deze uitdagingen omgaat, bepaalt het verloop van de expeditie. Het effect? Behalve een onvergetelijke herinnering doe je kennis en ervaring op die je op je werk van pas komen. Vaak op de meest onverwachte momenten :-)

> Vertel me meer over deze expedities

“Verbinding is het magische woord”

Zo ontstaat er meer verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij het ‘waarom’ van het werk. Ik doe dit met een methodiek die het complexe klein weet te maken. Mijn komst moet voor lucht zorgen. Niet méér druk. Dit betekent overigens niet dat het makkelijk is. Of vrijblijvend. Het werkt omdat we juist heel gericht samen op avontuur gaan, gebaseerd op een gedeelde visie. Nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer.

> Wat kun je voor mijn organisatie betekenen?